TÁRLATVEZETÉS / IDŐPONTFOGLALÁS

A szabadkígyósi Wenckheim-kastély állandó kiállítása szeretettel várja Önöket. A kiállítás címe: Vendégségben Wenckheiméknél.

Online foglalhatók időpontok az alábbi kategóriákban: egyéni látogatás tárlatvezetés nélkül, egyéni látogatás tárlatvezetéssel, csoportos látogatás tárlatvezetéssel. A felkínált időpontoktól és létszámoktól eltérő kéréseket kérjük emailben jelezni: szabadkigyosikastely@nofnkft.hu

A foglalás nem helyettesíti a belépőjegy megváltását, a díjak megfizetése a helyszínen, a jegypénztárban történik, visszaigazolás illetve aktuális árlista szerint.

A szabadkígyósi Wenckheim-kastély részletes bemutatásában és megismerésében képzett tárlatvezetőink segítenek Önöknek, akik érdekes történetekkel is színesítik az itt eltöltött időt.

A garantált tárlatvezetés magyar nyelvű. A tárlatvezetés zárt csoportok számára magyar, angol és román nyelven is elérhető, de előzetes egyeztetés szükséges.
A tárlatvezetést nem igénylő egyéni látogatók számára játékos ismeretterjesztő, modern interaktív eszközök állnak rendelkezésre a tárlat útvonalán, melyek választás szerint magyar vagy angol nyelvű tájékoztatást nyújtanak.

Egyéni látogatók számára elérhető szolgáltatások:

Garantált tárlatvezetések (magyar nyelven) keddtől vasárnapig naponta kétszer – 11.30 órakor, illetve 14.30 órakor – indulnak, maximum 25 fős csoportokban.

Az időpontelőjegyzés 15 fő erejéig online illetve – a szabad helyek függvényében – érkezési sorrendben a kastély jegypénztáránál történik. Előjegyzés nélkül a tárlatvezetésen történő részvétel nem garantálható. Online időpontelőjegyzés az „egyéni látogatás tárlatvezetéssel” kategóriában található.

A csoportos tárlatvezetéseken kívüli időpontokban egyéni látogatás is lehetséges, melyre helyét szintén biztosíthatja a látogató előre, az online foglalási rendszeren keresztül, az „egyéni látogatás tárlatvezetés nélkül” kategóriában. A beengedés érkezési sorrendben, ütemezetten történik, várakozási idő előfordulhat, melyről a jegypénztár ad aktuális tájékoztatást.

Az esetleges várakozás ideje alatt az ingyenesen látogatható kastélypark, kápolna, kávézó és ajándékbolt biztosít lehetőséget a hasznos időtöltésre. Az egyéni látogatás tárlatvezetés nélkül az előre nem foglaló, a helyszínen megjelenő napi vendégek számára is rendelkezésre áll a kastély nyitvatartási idejében, pénztárzárásig.

Munkatársaink mindent megtesznek a látogatók ütemes beengedése érdekében, de kiemelt időszakokban türelmüket és megértésüket kérjük, mivel a kastély egyidejű befogadóképessége korlátozott és a biztonsági előírásokat mindenkor be kell tartani!

Csoportos látogatók számára elérhető szolgáltatások:

• csoportos tárlatvezetés biztosítása előre egyeztetett időpontban magyar, angol, román nyelveken

• gyermek- és diákcsoportoknak kérésre ingyenes múzeumpedagógiai feladatlap magyar nyelven

• gyermek- és diákcsoportoknak vezetett múzeumpedagógiai foglalkozás magyar nyelven, külön díjazás ellenében

Megrendelhető tárlatvezetés csoportoknak magyar nyelven (előzetes időpontegyeztetés szükséges, max.25 fő/csoport) Ár: 10 000 Ft/csoport

Megrendelhető tárlatvezetés csoportoknak angol és román nyelven (előzetes időpontegyeztetés szükséges, max.25 fő/csoport) Ár: 15 000 Ft/csoport

A tárlatvezetések időtartama kb. 50 perc

Zárt csoportok bejelentését és a tárlatvezetési igényt kérjük emailben jelezni: szabadkigyosikastely@nofnkft.hu

A múzeumpedagógiai foglalkozások időtartama kb. 50 perc (korosztály, csoportlétszám és tematika előre egyeztetendő fenti email-címen). Ár: 1600 Ft

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak visszaigazolással rendelkező foglalások és megrendelések esetén tudunk programokat (idegennyelvű tárlatvezetés, múzeumpedagógiai foglalkozás) biztosítani. Látogatási igényüket kérjük minimum 5 munkanappal korábban jelezzék, azonban a nagy érdeklődésre való tekintettel célszerű az egyeztetést jóval korábban elindítani. Munkatársaink minden emailre max. 3 munkanapon belül válaszolnak! 

Szeretettel várjuk Önöket a szabadkígyósi Wenckheim-kastélyban!

IDŐPONTFOGLALÁS  a link alatti táblázat kitöltésével lehetséges.

Csoportok bejelentkezése és időpontegyeztetés:  

Felhívjuk figyelmüket, hogy csak visszaigazolással rendelkező megrendelések esetén tudunk programokat (idegennyelvű tárlatvezetés, múzeumpedagógiai foglalkozás) biztosítani. Látogatási igényüket kérjük minimum 3 munkanappal korábban jelezzék.